KAportal SPORTSKO LJETO - Poticanje djece na bavljenje sportom kroz organizaciju besplatnih treninga | Karlovački informativni web portal

SPORTSKO LJETO – Poticanje djece na bavljenje sportom kroz organizaciju besplatnih treninga

Karlovačka športska zajednica (KŠZ) poziva karlovačku mladež i roditelje da se uključe u „Sportsko ljeto 2019.“ koje se tijekom ljetnih praznika održava u Karlovcu na više lokacija. Ovime Karlovačka športska zajednica nastavlja s aktivnostima vezano uz poticanje djece na bavljenje sportom kroz organizaciju besplatnih treninga za učenike osnovnih škola.

Klubovi, članice KŠZ-a, organiziraju malu školu sporta podijeljenu u dva dijela. Prvi dio je već održan od 17. lipnja do 12. srpnja 2019., a drugi dio održava se od 19. kolovoza do 6. rujna 2019. godine.

– Tijekom prvog djela Sportskog ljeta 2019. odazvalo se više od 150 djece i očekujemo da će drugi dio privući još veći broj. Napominjem da je Sportsko ljeto predviđeno za svu djecu koja žele isprobati veći broj sportova, naučiti njihove osnove i pravila te žele aktivno ispunjen dan s mnoštvom različitih aktivnosti – poručuje Marina Capan, stručna suradnica za razvoj sporta Karlovačke športske zajednice.

KAŠonline

  • Odgovori