KAportal Sudar tri tegljača na brzoj cesti - dvije osobe ozlijeđene, promet u kolapsu | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Sudar tri tegljača na brzoj cesti – dvije osobe ozlijeđene, promet u kolapsu

Teška prometna nesreća dogodila se nešto prije 16 sati na brzoj cesti kod željezničkog kolodvora. Prema prvim informacijama s mjesta događaja, u nesreći su sudjelovala dva tegljača i ima ozlijeđenih osoba. Jedan kamion se prepriječio preko ceste, te je promet ovim dijelom Karlovca u prekidu.

Promet se preusmjerava kroz grad, pa do velikih gužvi dolazi i na gradskim prometnicama. Na mjesto događaja došla je ekipa hitne medicinske pomoći, te policija koja radi očevid. Nakon toga će se znati više o događaju. Do tada valja biti strpljiv i oprezan u prometu.

Fotografije s mjesta događaja poslali su nam naši čitatelji. Javljaju nam i da se dogodila lakša nesreća na Baniji, zbog čega se i tamo stvaraju velike kolone prema Ilovcu.

Policija je u 16.50 sati izvijestila da je oko 15.45 sati na D-1 (brza cesta) u Karlovcu kod željezničkog kolodvora u smjeru Slunja došlo do sudara tri teretna vozila. Potvrdili su da su dvije osobe ozlijeđene, kao i da je promet u smjeru Slunja u prekidu.

Uskoro opširnije…

KAportal.hr

  • Odgovori