KAportal Sudionik prometne nesreće nije bio raspoložen za obavijesni razgovor s policajcem: "Pucat ću ti u glavu, znam gdje živiš" | Karlovački informativni web portal

Sudionik prometne nesreće nije bio raspoložen za obavijesni razgovor s policajcem: “Pucat ću ti u glavu, znam gdje živiš”

foto Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Općinski sud u Gospiću je osudio 39-godišnjaka iz Gračaca zbog prijetnji policajcu. Policijski službenik nazvao ga je putem mobitela, predstavio mu se i rekao da treba vezano za prometnu nesreću u kojoj je ovaj sudjelovao dogovoriti obavijesni razgovor.

Uslijedile su salve uvreda i prijetnji s druge strane. Rekao je policajcu da će ga ubiti, da će uzeti pištolj iz bunkera i pucati mu u glavu, a potom ga nazvao sa svojeg telefona i još dodao rekao da će ga pronaći jer zna gdje živi. Policajac se osjetio osobno ugroženim, te ga je, naravno, prijavio svojim kolegama.

Sud mu je odredio uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora, koja se neće primijeniti ukoliko u dvije godine ne ponovi kazneno djelo. Agresivni 39-godišnjak je ranije osuđivana osoba.

KAportal.hr

  • Odgovori