KAportal Sve spremno za Infinity Festival: Elektronskom tulumu do zore na Kinološkom pridružio se i dvojac Igor b2b Vinko | Karlovački informativni web portal

Sve spremno za Infinity Festival: Elektronskom tulumu do zore na Kinološkom pridružio se i dvojac Igor b2b Vinko

Sa subote na nedjelju, odnosno sa 29. na 30. lipnja, na Kinološkom se održava treće po redu izdanje Infinity Festivala u organizaciji udruge Infinitum. Atraktivan prirodni ambijent poligona, 14 sati neprekidnog plesa, vrhunski sound & light, te 11 DJ-a učinit će ovaj festival jedinstvenim doživljajem.

Ove godine headliner festivala je energična techno dama Tea Vučković iz Slovenije uz Šibenčanina EDY C-a organizatora Projekta Vojarna. Tu su, dakako, i jake domaće snage – Vedrana Božića (LED), Yvanna (Duga Resa) te Infinitumove DJ-e Morphisa, Mateja Hulaka, Phill Dama, Vladimira Mrkšu i Thaitoy Toma.

Spisak izvođača zaključuje dvojac iz Zagreba Igor b2b Vinko, koji su pobijedili na DJ Contestu za posljednje sudionike festivala.

Party počinje već u 18 sati, a svim ranoraniocima itekako će se isplatiti raniji dolazak jer je do 22 sata ulaz besplatan. Nakon toga cijena ulaznice je 40 kuna, a tulum će potrajati do 8 sati ujutro.

KAportal.hr

  • Odgovori