KAportal Tragedija u G. Stolu: Prije tri dana su je posljednji puta vidjeli, danas je mrtvu pronašli gorski spašavatelji | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Tragedija u G. Stolu: Prije tri dana su je posljednji puta vidjeli, danas je mrtvu pronašli gorski spašavatelji

gss
foto: HGSS

Pod nerazjašnjenim okolnostima na području Generalskog Stola preminula je 67-godišnja žena, čije je tijelo danas nešto prije podneva pronađeno u velikoj potražnoj akciji članova HGSS-ove Stanice Ogulin, lovaca, pripadnika mjesnog DVD-a, policajaca i mještana.

Neretna žena u mjestu Erdelji živjela je sama, a posljednji puta je viđena prije tri dana. Nestanak je jutro prijavio njezin sin, a poziv u pomoć karlovački Centar 112 proslijedio je ogulinskim HGSS-ovcima. Događalo se to jutros oko 9 sati.

– Odmah po zaprimanju dojave HGSS Stanica Ogulin mobilizirala je svoje članove i na teren je uskoro izašlo 10 članova Stanice. U potragu je pozvan i potražni tim Stanice Ogulin koji je u tom trenutku bio u drugoj potrazi na području grada Zagreba. Dolaskom na teren članovima Stanice u potrazi su se pridružili i lokalno DVD društvo, lovci i djelatnici MUP-a – izvjestio je HGSS.

Samo koji sat kasnije, u 11.45 sati, pronađeno je mrtvo tijelo žene. Sve okolnosti oko njezine smrti trebale bi biti poznate nakon policijske istrage, koja je uslijedila ubrzo nakon pronalaska.

KAportal.hr

  • Odgovori