KAportal U četvrtak na Sceni radionica plesa "Just dance" - namijenjena početnicima, ali dobrodošli su svi | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

U četvrtak na Sceni radionica plesa “Just dance” – namijenjena početnicima, ali dobrodošli su svi

Na Maloj sceni Hrvatskog doma u četvrtak od 20 do 21:30 sati održava se radionica “Just dance” – radionica za potpune početnike koji žele naučiti pokretati svoje tijelo na muziku po osjećaju.

Ukoliko za sebe smatrate da imate “dvije lijeve noge” te ukoliko vam je dosta gledati druge kako plešu, a vi sjediti sa strane i htjeli bi to promijeniti na ovoj radionici se rade razne vježbe i izolacije koje će vam olakšati vaš iskorak u tom smjeru. Kod ovih radionica je naglasak na istraživanju pokreta, oslobađanju tijela kroz pokret te pokretanja po osjećaju.

Pozvani su također i svi ostali (sa jednom lijevom i jednom desnom nogom te sa dvije desne noge :-).

Radionica za sve punoljetne muške osobe koji žele osloboditi svoje tijelo, dobro se zabaviti, pomaknuti svoje granice, upoznati neke svoje neotkrivene strane, razviti svoje samopuzdanje…

Ne postoje osobe koje ne mogu naučiti plesati odnosno pokretati svoje tijelo na muziku ako to žele. To što neki imaju dvije lijeve noge s kojima su rođeni ne znači da to ne mogu i promijeniti. Ova radionica može biti vaš prvi korak u tom smjeru.

Nikakvo iskustvo niti predznanje nisu potrebni.

Obavezna prijava na mob. 098/1726819

KAportal.hr

  • Odgovori