KAportal U Grabriku drski lopov starici iz ruku istrgnuo torbicu, na kupalištu na Korani maloljetnica ostala bez ruksaka | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

U Grabriku drski lopov starici iz ruku istrgnuo torbicu, na kupalištu na Korani maloljetnica ostala bez ruksaka

foto ilustracija

Nepoznati se drznik i lopov jučer u 6.45 sati okomio na 81-godišnju Karlovčanku, a napad se dogodio u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik. Naime, policija javlja da je nepoznati počinitelj starici iz ruke istrgnuo torbicu u kojoj je imala novac, osobne dokumente i druge stvari. U tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za napadačem.

– Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 43-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u poslijepodnevnim satima na gradskom kupalištu u Karlovcu, njezinoj maloljetnoj kćerki otuđio ruksak u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i drugo. Materijalna šteta veća je od tisuću kuna, navode u policiji.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ozalj, Duga Resa) i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

KAportal.hr

  • Odgovori