KAportal U jakoj konkurenciji na Croatia Openu karataši Karlovca 1969 osvojili 6 medalja i zauzeli 8. mjesto u ukupnom poretku klubova | Karlovački informativni web portal

U jakoj konkurenciji na Croatia Openu karataši Karlovca 1969 osvojili 6 medalja i zauzeli 8. mjesto u ukupnom poretku klubova

Na međunarodnom karate A turniru „Croatia Open“ u Rijeci, najvećem i najjačem takvom turnir u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe, gdje su u tri dana na osam tatamija vrhunski borci i karataši demonstrirali svoje vještine iz čak 25 država, 269 klubova i 1917 natjecatelja. U takvoj konkurenciji Karate klub Karlovac 1969 je u ukupnom poretku zauzeo 8. mjesto.

Karlovčani su od 10 kategorija u kojima su nastupili osvojili 6 medalja od kojih 4 zlatne i 2 brončane. Zlatne medalje osvojili su Roko Palajsa, Tomislav Čordašev, Gašpar Pogelšek i Dino Povrženić, a brončane medalje osvojili su Nina Malobabić i Lucija Šegavić. Nastupili su još Jan Canjar, Aleksandar Malobabić, Petra Stojković i Magdalena Kovačić.

– Ovo je nestvaran rezultat i dokaz da se i u maloj sredini mogu napraviti vrhunski rezultati ako je sve organizirano onako kako treba i ako se radi s voljom i znanjem – emotivno je komentirao nastup svojih boraca u Rijeci Ivan Puklavec, trener karlovačkih karataša i dodaje:

– Ponovno smo sebi, ali i drugima, pokazali da naš klub spada u sami top hrvatskog karatea, a možda i šire. Želim iskreno čestitati svim našim natjecateljima jer je ovo stvarno plod njihovog zalaganja na svakom treningu. Ima tu još mjesta za napredak, ali to su sada slatke brige. Ovako dobar rezultat nije mogao doći u bolje vrijeme u godini kad obilježavamo 50-tu godišnjicu kluba.

KAŠonline

  • Odgovori