KAportal U nedjelju kreće novi "Karlovački vrtuljak" - donosi čak stotinjak aktivnosti za mališane u tjedan dana | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

U nedjelju kreće novi “Karlovački vrtuljak” – donosi čak stotinjak aktivnosti za mališane u tjedan dana

Obiteljskim koncertom na Glazbenom paviljonu u 10 sati, a zatim predstavom “Korak po korak” u Zorin domu u 11 sati – ove nedjelje počinje novog izdanja “Karlovačkog vrtuljka”.

Radionice, čitaonice, predstave, koncerti, filmovi, šetnje, igre… sve to očekuje karlovačke djevojčice i dječake u tjednu od 12. do 18. svibnja u okviru ove manifestacije koju organizira Društvo Naša djeca Karlovac u suradnji s Gradskim kazalištem Zorin dom i Umjetničkom organizacijom Lepeza.

Na rasporedu je ukupno stotinjak aktivnosti – na mnoge će školarci i predškolci dolaziti i organizirano, ali sve su slobodne i za sve druge zainteresirane klince, a sudjelovanje je, dakako, potpuno besplatno. Sve će završiti velikom izložbom radova s mnogobrojnih radionica.

Tijekom “Karlovačkog vrtuljka” prikupljat će se i plastični čepovi namijenjeni kupnji skupih lijekova za oboljele mališane – svi ih mogu donijeti ispred Gradskog kazališta Zorin dom, svaki dan od 10 do 17 sati.

Kompletan program možete pročitati OVDJE.

KAportal.hr

 

  • Odgovori