KAportal U prometnoj nesreći kod Draganića dvoje ozlijeđenih - mladi vozač (20) udario u rubni kamen, pa se zabio u ogradu | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

U prometnoj nesreći kod Draganića dvoje ozlijeđenih – mladi vozač (20) udario u rubni kamen, pa se zabio u ogradu

foto ilustracija – Google Maps/KAportal

Dvije osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na Državnoj cesti D-1 u naselju Vrh u Općini Draganić.

Nesreću je, navode u policiji, skrivio 20-godišnji vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka koji se nije propisno kretao sredinom obilježene prometne trake već je u jednom trenutku skrenuo vozilom udesno i udario u rubni kamen.

– Vozač je izgubio nadzor nad upravljačem i sletio van kolnika gdje je udario u ogradu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 47-godišnja putnica, dok je vozač lako ozlijeđen, kažu u policiji te dodaju kako će nadležnom državnom odvjetništvu protiv vozača biti podnesena kaznena prijava.

– U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i pet prometnih nesreća. Osim ove Draganiću, policija bilježi i nesreću u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, te tri koje su imale materijalnu štetu.

KAportal.hr

  • Odgovori