KAportal U prometnoj nesreći kod Vojnića teško ozlijeđene dvije osobe - u njihov se automobil iz suprotnog smjera zabio vozač iz BiH (49) | Karlovački informativni web portal

U prometnoj nesreći kod Vojnića teško ozlijeđene dvije osobe – u njihov se automobil iz suprotnog smjera zabio vozač iz BiH (49)

foto ilustracija – Pixabay, KAportal

– Državljanin Bosne i Hercegovine star 49 godina skrivio je prometnu nesreću u mjestu Kupljensko kod Vojnića, utvrdila je policija nakon obavljenog očevida.

Navodi da je do nesreće jučer u 16.05 sati u mjestu Kupljensko kad je 49-godišnjak osobnim automobilom slovenskih registarskih oznaka prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.

– Udario je u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 52-godišnji vozač i 18-godišnja putnica iz njegovog vozila, dok je još jedna 18-godišnja putnica iz istog vozila lako ozlijeđena. Protiv 49-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, kažu u policiji.

Ovo je, naime, jedna od ukupno čak devet prometnih nesreća jučer zabilježenih na karlovačkom području. U četiri je bilo ozlijeđenih osoba, dok su pet srećom prošle samo s materijalnom štetom.

KAportal.hr

  • Odgovori