KAportal U rujnu u RETI: Izašao novi katalog, prelistajte ga online i potražite brojne popuste koje nudimo | Karlovački informativni web portal

U rujnu u RETI: Izašao novi katalog, prelistajte ga online i potražite brojne popuste koje nudimo

U novom broju Reta kataloga za rujan Retini stručnjaci obrađuju temu dekorativnog kamena i donose prednosti koje ga prate.

Jedan od najboljih i najjednostavnijih predmeta s kojima možemo dekorirati okućnicu, vrt ili čak interijer. Dolazi u raznim oblicima, a jednostavan je i jeftin za održavanje. Uz povoljnu cijenu i lakoću održavanja pruža niz mogućnosti za dekoraciju, a jednostavniji je za korištenje od mnogih sličnih proizvoda. Jednostavnost, kvaliteta, dugovječnost, vrijednost, raznovrsnost i jamstvo kvalitete neke su od karakteristika koje se mogu očekivati od ovog proizvoda.

U rujnu potražite popuste nadekorativni kamen, roštilje, pećarski pribor, električne uređaje, pile, stupove i pletiva, autokozmetiku i zidne pločice.

PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE. Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

 • Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak

 • Odgovori