KAportal U subotu 1. veljače Audience Next Level party - na lineupu Marco Cole, Joe2Shine, Kosta Radman i Jambeats | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

U subotu 1. veljače Audience Next Level party – na lineupu Marco Cole, Joe2Shine, Kosta Radman i Jambeats

Ekipa iz Audience Events drugu godinu zaredom organizira veliki party u prostoru Disco kluba Frankopan, pod nazivom Audience Next Level – kako organizatori najavljuju bolji, kvalitetniji i prije svega atraktivniji upravo zbog svih onih koji su ih podržali prošle godine, ali i koji će ih tek podržati ove. To je i osnovni slogan naše organizacije koja se temelji na činjenici da je upravo publika – audience – ono zbog čega i postoje. 

Predvodnik lineupa je Marco Cole koji je ljeto proveo kao resident jednog od najboljih klubova svijeta prema službenoj DJ Mag listi, Noa Club na našem Zrću. Njemu će se pridružiti Joe2Shine, rođeni Karlovčanin, koji je doslovno prošao cijeli svijet te između ostalog imao zavidnu turneju u Kini prošle godine. Može se pohvaliti suradnjom s nekim od najvećih DJ imena, a tu je i čak pet godina nastupa na europskoj Ultri zaredom! 

Ekipa Audiencea je rezervirala termin i kod Koste Radmana, DJ-a i broj jedan EDM producenta u Hrvatskoj. Također već redovno na Ultra Europe, uz turneju u Kini, Kosta se može pohvaliti i s višegodišnjom rezidencijom u Papayi na Zrću. Posljednje ime na listi drže lokalni dečki koji nastupaju zajedno pod imenom Jambeats, koji su u svojih par godina postojanja nastupali na nekolicini festivala i klubova diljem Hrvatske, uključujući dva nastupa na Ultra Europe, ali i prošlogodišnjem Audienceu.

Uz DJ-e najavljuje se i iskusna VJ-ing potpora, a ulaznice se mogu nabaviti pozivom na neki od brojeva telefona službenih promotora koji se nalaze na Facebook eventu i instagram profilu Audience Eventsa. Osim toga, uskoro očekujte i nagradne igre u kojima možete osvojiti ulaznice za sebe i svoje prijatelje!

KAportal.hr

  • Odgovori