KAportal Udruga mladih Belavića po prvi put okitila veliki bor u središtu mjesta i tako uljepšala blagdane svim mještanima | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Udruga mladih Belavića po prvi put okitila veliki bor u središtu mjesta i tako uljepšala blagdane svim mještanima

Pod geslom „Ususret Božiću učinimo naše mjesto ljepšim“ Udruga mladih Belavića UMB odlučila je ovaj Božić učiniti drugačijim i zanimljivijim za sve mještane. Naime, često čujemo kako je neki dio Duge Rese lijepo okićen za blagdane, a u ostalim ulicama nema ništa.

Vodeći se mišlju kako je izgled mjesta u kojem živimo odraz nas samih, mladi okupljeni u udruzi UMB došli su na ideju da po prvi puta okite veliki bor središtu mjesta. Organizirali su se, proveli prilično vremena u druženju i izradi ukrasa, a puno manje kod kompjuterskih ekrana te su uz potporu starijih i iskusnijih sami postavili, a potom i okitili veliki bor.

Podršku ovoj ideji mladih dalo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Belavići koje je sponzoriralo lampice za bor, puno ukrasa izradili su sami na redovnim druženjima, a akciji su se pridružili i poneki mještani koji su također donijeli kuglice. Svi koji žele podržati ovu hvale vrijednu ideju, još uvijek stignu na bor objesiti poneki ukras.

KAportal.hr

  • Odgovori