KAportal Umjesto župana, u Audiju će se ubuduće voziti vruće pizze? Za 47 tisuća kuna prodan automobil Karlovačke županije | Karlovački informativni web portal

Umjesto župana, u Audiju će se ubuduće voziti vruće pizze? Za 47 tisuća kuna prodan automobil Karlovačke županije

Umjesto župana, u elegantnom crnom Audiju ubuduće bi se mogle voziti – pizze. Jer, Audi AG 3.O TDI Quattro, diesel, proizveden 2006., koji je dobro služio trojicu župana, Karlovačka županija prodala je tvrtki Halo Pizza iz Karlovca.

Županija je, podsjetimo, javnim pozivom ponudila županov službeni automobil na prodaju po početnoj cijeni od 45.000 kuna.

– Na javni poziv pristigle su u predviđenom roku dvije ponude. Kao najpovoljnija ponuda temeljem kriterija najviše ponuđene cijene prihvaćena je ponuda tvrtke Halo pizza j.d.o.o Karlovac. Ponuda je iznosila 47.005 kuna i uplaćena je u cijelosti, odgovoreno nam je na upit iz Županije.

Kako je ostao bez “svog” Audija, a novi automobil još nije kupljen, kao službeno vozilo župan trenutno koristi WV Passat, posuđen od Županijske uprave za ceste.

KAportal.hr

 • 7 komentara

  1. Hmmmm, jako zgodno Halo Pizza, a vlasnik tvrtke je….?

  2. Filip Štrljić iz Varaždina.
   Mislim da će taksirati.

  3. Ha, veza između piceraja i vodećeg kadra lokalnog HDZ-a odavno je poznata. Kao u slučaju cijenjenog gradskog vijećnika i direktora javnog medija, koji je u poslijepodnevnim satima glumio Gojka Šuška u Ottawi.

  4. Znači auto će i dalje služiti prvotnoj svrsi. Naručiš a ono u Avdiju ti dovezu finu, sočnu, pizu.

  5. Što nije ta pizzerija odavno zatvorena? Ovo je akvizicija pokretnine JOSO Brkić style.

  Odgovori