KAportal Vatrogasci u Karlovačkoj županiji dobili pet novih vozila, vrijednih 1,4 milijuna kuna - ključevi im uručeni u Slunju | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Vatrogasci u Karlovačkoj županiji dobili pet novih vozila, vrijednih 1,4 milijuna kuna – ključevi im uručeni u Slunju

Vatrogasci JVP Ogulin, te DVD-a Slunj, Belajske Poljice, Hrnetić-Novaki i Vojnić od danas su bogatiji za nova pick up vozila. Njih pet, marke Mitsubishi L200, s opremom vrijednih 1,4 milijuna kuna, predao im je danas u Slunju župan Damir Jelić.

Vozila, ukupne vrijednosti oko 1,2 milijuna kuna, nabavljena su sredstvima Ministarstva poljoprivrede kroz projekt Opće korisnih funkcija šuma, a vatrogasne postrojbe i VZKŽ su u vozila dodatno uložile 202.000 kuna za njihovo opremanje.

Boravak u Slunju predstavnici Županije iskoristili su i za posjet Hotelu Mirjana u Donjem Nikšiću, čiji je vlasnik Darko Flanjak najavio proširenje hotelskih kapaciteta i izgradnju bazena, vrijedno 30 milijuna kun, te istaknuo dobru suradnju sa županijskim Upravnim odjelom za graditeljstvo koji mu je u vrlo kratkom roku izdao lokacijsku dozvolu. Uskoro se očekuje i građevinska dozvola, a potom i početak gradnje. Bit će to posao slunjske tvrtke Špelić.

KAportal.hr

  • Odgovori