KAportal VIDEO: "Izgubljena snimka" ipak došla u javnost! Tko je Josip Ćelić? Najbogatiji hrvatski policajac, ima luksuznu vilu... | Karlovački informativni web portal

VIDEO: “Izgubljena snimka” ipak došla u javnost! Tko je Josip Ćelić? Najbogatiji hrvatski policajac, ima luksuznu vilu…

Iako ga je presretač snimio i zaustavio – snimka je misteriozno nestala, a policija očito pokušala zataškati cijeli slučaj. Ali zato je tu Ivana Ivanda Rožić, reporterka RTL-a Danas, koja je ekskluzivno otkrila cijeli slučaj.

Pogledajte našu ekskluzivnu snimku presretača iz mjesta Briševo kod Zadra. Ograničenje je 50 kilometara na sat – automobil je vozio više od 160. Za volanom je Josip Ćelić, zamjenik glavnog ravnatelja policije. Presretač ga je zaustavio i evidentirao.

No Čelić je navodno odmah nazvao načelnika zadarske policije i tražio da se njegov prekršaj izbaci iz izvješća i ne bilježi u informacijski sustav MUP-a. za ovakav slučaj inače je predviđeno oduzimanje vozačke dozvole, ali i drakonska novčana kazna.

“Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja brzine, iz čl.53. st.1. u svezi st.3. tada važećeg Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 5.000,00 kuna i predložena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije na tri mjeseca”, navela je policija.

  • Nevjerojatno je da policija sada kaže da je zamjenik ravnatelja kažnjen – iako o tome punih sedam mjeseci nisu ništa rekli u javnosti. RTL-ov izvor tvrdi da Čelić ne samo da nije platio kaznu, nego je na njegov izričit zahtjev slučaj uklonjen iz policijske evidencije. Neslužbeno, doznali smo i da je slučaj službeno prijavljen tek nakon što je Ivana Ivanda Rožić jutros poslala upit policiji.

    foto PIXELL

    Da cijela stvar bude zanimljivija, riječ je o čovjeku koji je hrvatskoj javnosti poznat kao najbogatiji hrvatski policajac. Vlasnik je 12 nekretnina, među kojima su četiri stana u Zagrebu.

    O njemu se pisalo u aferi oko kupovine luksuzne vile na šest etaža u Lokvi Rogoznici kod Omiša. A početkom ove godine opljačkana mu je kuća u Karlovcu – nepoznati počinitelj ukrao mu je novac, oružje i zlatni nakit.

    RTL.hr

  • Odgovori