KAportal VIDEO: Milorad Dodik nenajavljeno obišao Karlovac: "Hrvati su napravili veća zlodjela Srbima, oni se trebaju ispričati" | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

VIDEO: Milorad Dodik nenajavljeno obišao Karlovac: “Hrvati su napravili veća zlodjela Srbima, oni se trebaju ispričati”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je bio u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i to nenajavljen, tako da su tek rijetki novinari znali za ovaj posjet. Zanimljivo kako predstavnici Srpske pravoslavne crkve koji su ga ugostili, nisu medijima javili za njegov dolazak, valjda smatrajući kako ovaj događaj medijima nije interesantan ili su pak svog gosta htjeli “sačuvati” od novinarskih upita u vrijeme kad nabavlja 2.500 automatskih pušaka za potrebe policije RS što je uzburkalo duhove u susjednoj državi.

No kako piše portal Vijesti.hr, kamere RTL-a su Dodika uhvatile u manastiru u mjestu Donji Budački a top tema je dakako nabava novih pušaka pa se logično nametnulo i novinarsko pitanje – je li ova kupnja još jedna od metoda zastrašivanja političkih protivnika. Na to je našem novinaru uzeo mikrofon i rekao: ‘Ma dajte mikrofon da vam kažem, ma ja sam sam dovoljan da ih sve zastrašim”.

Podsjetimo, Dodik je proteklih dana itekako uspio isprovocirati novu političku krizu u Bosni i Hercegovini najavama o kupnji velikog kontigenta oružja namijenjenog entitetskoj policiji.

– Kupujemo 2500 pušaka. Nemamo što kriti”, potvrdio je Dodik ovog tjedna navode koji su se pojavili u medijima, naknadno kazavši kako je plan vlasti u RS naoružati svakog pripadnika policijskih snaga koji standarno posjeduju pištolje i nekom vrstom oružja duge cijevi, odnosno puškama ili strojnicama.

Dodao je kako ne razumije zašto se u BiH dignula takva drama oko 2500 pušaka. “Pa nismo imali skoro nikakvo oružje, pa i vi ste nabavili nove pa nikome ništa. S obzirom na prijetnje u regiji i BIH  – nama je to potrebno!”, poručio je.

– Srbi se ne trebaju nikome ispričavati, dapače to bi trebali napraviti Hrvati koji su nad Srbima napravili mnogo veća zlodjela, rekao je još Dodik novinaru RTL-a.

KAportal.hr/Vijesti.rtl.hr

 • 7 komentara

  1. Stvarno ne kužim koji će ti hurac dve i pol iljade pušaka jer ako Vas netko napadne uzmeš lijepo mikrofon i vikneš: Buu. Kad te neprijatelj ugleda i čuje kako vičeš ima da mam zbriše i sakrije se u mišiju rupicu.

  2. kad si malo bolje promisli koga vi to prozivate, moje Hrvate e pa štovani gospodine odite se lijepo hebat. Hrvati nisu nikada nikome činili nikakvo zlo. Pojedinci u razno raznim sistemima i režimima jesu ali ne možete mi doći u goste i valjati gluposti te optuživati jedan narod u cjelini. Da je tome tako mene bi prvog smicnuli a 90 % mojih prijatelja su Hrvati na što sam posebno ponosan. Ima toga još za napisati ali se bojim ( sve mi se gaće tresu ) da ne riknete u mikrafon. Ima jedna naša srpska poslovica u Hrvatskoj: Nije bitno što se govori, bitno je tko govori.

  3. Pa došao čovjek vidjeti što HS produkt nudi.

  4. Ja mislim da je sad na redu da nam u posjet odozgo u duetu dođe Milošević i Sveti Sava.

  5. velim lijepo nije bitno što se govori bitno je tko govori. Stavljati Miloševića i Svetog Savu (narodno ime Rastko Nemanjić; rođen oko 1169., preminuo 1236) u isti koš malo je bubano. A i bezobrazno je od gosta što je iskpristio domaćina da se tako ponaša. Imamo u karlovačkoj parohiji nekoliko krasnih mladih sveštenika koji se u pravilu obraćaju na sahranama i crkvenim praznicima: Draga braćo i sestre, niti jednom nikad nisam čuo niti jednu krivu riječ čak ni u privatnom razgovoru. Mislim da ga je prećera u laprdanju. Ostavi ti lijepo naše sveštenike da u miru Božjem rade svoj posao.

  6. Što reći čovjeku koji ne pročita komentar nego piše ono što mu padne na pamet. Gospodine Željko ti isti nisu huškali narod samo protiv Hrvata nego su huškali narod da si omoguće pljačku imovine koju je taj isti narod godinama stjecao krvavo radeći. I boli me hurac za te i tekve budaletine ali mi je krivo kad jedna idividua iskoristi domaćina za svoje laprdanje i sjedne u bijesnog AU DIA i ode u sigurnost svog plemena. A kako reče jedan uvaženi gospodin koji je šutnuo urednika Radio Karlovca u Bosni i Hercegovini vladaju tri feudalca koji su od naroda napravili kmetove a ne slobodne građane. Sveti Savo mi se baš javio na tel. i reče mi da nema namjeru dolaziti u Hrvatsku u bijesnom AU DIU ili u bijesnom BE EM VEU on je tu i skrušeno moli u crkvi za oprost greha svog naroda koji učiniše za korist i dobrobit Budžovna. Što ćeš, narod je od uvijek bio stoka sitnog zuba.

  Odgovori