KAportal VIDEO Posljednje zbogom stradalom vatrogascu - Obitelj, prijatelji i kolege oprostili se od Ivana Galekovića | Karlovački informativni web portal

VIDEO Posljednje zbogom stradalom vatrogascu – Obitelj, prijatelji i kolege oprostili se od Ivana Galekovića

elika Gorica i okolica oprostili su se od tragično preminulog vatrogasca, Ivana Galekovića, čija je smrt potresla zemlju, a posebice vatrogasnu zajednicu. Sirene diljem Hrvatske upalile su se u 17 sati, dok je u Vukovini bio posljednji ispraćaj. Gradonačelnik Velike Gorice, proglasio je današnji dan- danom žalosti.

Vijesti.rtl.hr

  • Jedan komentar

    1. Svako poštovanje i sućut obitelji. idemo nešto razjasniti, dali je mladi nesretnik preminuo ili je tragično izgubio život, odnosno poginuo na spomenutoj vatrogasnoj intervenciji. Ako je umro odnosno preminuo iz nekih zdravstvenih okolnosti ili propustima kod regrutiranja onda nema smisla ovu osobnu nesreću ispolitizirati i na tom slučaju ubirati političke poene i skretati od problema, još se nije razjasnila tragedija sa Kornata o kojoj država ne dozvoljava saznati istinu o vojnoj aktivnosti i njenoj ropotariji od letjelica.

    Odgovori