KAportal VIDEO: Teatar s imovinskim karticama - nije važno odakle su milijuni, nego da su uredno upisani | Karlovački informativni web portal

VIDEO: Teatar s imovinskim karticama – nije važno odakle su milijuni, nego da su uredno upisani

E sad ne znam jeste li u svim ovim aferama i afericama oko imovinskih kartica primjetili jednu sitnicu. Naime, u tim milijunskim nekretninama i pokretninama je jedini problem što neki ministar ili ministrica svoju kuću, Mercedes, vilu, vikendicu ili pečenjaru nije pravodobno i kvadraturom precizno upisao u imovinsku karticu.

Ako je nekretnina registrirana na sina ili kćer tim bolje. Logično je da si djeca od 20 godina mogu priuštiti hotel, kuću, vilu ili apartman pa se to ne mora upisivati u karticu.

Pa se onda dakle oko tog upisano/nije upisano uzmuvaju mediji pa se onda uzmuva oporba pa se onda uzmuva i Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa koje onda krene sa svojom dubinskom istragom: danima uspoređuju zemljišno knjižne izvatke i imovinske kartice, računaju bruto i neto kvadraturu kuće i kvadraturu kruga, ako treba i ako nađu neki feler onda svečano objave kako će taj i taj dužnosnik zbog neuredno ispunjene imovinske kartice biti kažnjen s 4 tisuće kuna, na 6 rata naravno.

Nitko ne pita otkud ti tih par milijuna kuna?

Isto vrijedi i ako recimo Povjerenstvo otkrije da je ministru kuću sagradila firma kojoj je dodjeljivao javne natječaje, a ne može priložiti ni račun za šteker, a kamoli za cijelu kuću. 4 tisuće kuna na 6 rata, i to je ok.

  • Pri tome baš nitko ni mediji, ni oporba ni Povjerenstvo ne pita – ej Lovro, ej Gorane, Zorane, Tomislave, Gabrijela, Antonela, otkud ti tih par milijuna kuna za dvije kuće, vilu, vikendicu, apartman pečenjaru i Merecedes?

    Jest da ti plaća nije mala i možeš si priuštiti kredit, ali vidi, nema ni kredita, ni tereta, sve čisto i bez duga bez lošeg druga. Možda te usrećila smrt rođaka iz Toronta, možda te usrećila Hrvatska lutrija, al daj da vidimo taj listić sreće…

    Ali ne brini Lovro, nitko te to pitati neće. 4 tisuće kuna na 6 rata, dva Očenaša i Zdravo Marijo. Bok.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori