KAportal Vodio "zločinačko udruženje": Policija na području Crikvenice uhitila muškarca s Europske liste najtraženijih bjegunaca! | Karlovački informativni web portal

Vodio “zločinačko udruženje”: Policija na području Crikvenice uhitila muškarca s Europske liste najtraženijih bjegunaca!

foto ilustracija – PIXELL

Policijski službenici kriminalističke policije PU primorsko-goranske i PU bjelovarsko-bilogorske, u suradnji s “FAST” jedinicom MUP-a RH, su jutros oko 10 sati, na crikveničkom području uhitili 35-godišnjeg hrvatskog državljanina D.H., za kojim je bila na snazi međunarodna potraga, kao i europski uhidbeni nalog.

Muškarca se sumnjiči za počinjenje više kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta u sastavu zločinačkog udruženja koje je organizirao i vodio te je takvim kriminalnim aktivnostima državni proračun Republike Hrvatske oštećen za više od sedam milijuna kuna.

Uhićeni 35-godišnjak u bijegu se nalazio od ožujka ove godine, otkad specijalizirani policijski timovi za njim intenzivno tragaju.

Ovo je jedan od najtraženijih hrvatskih bjegunaca koji se nalazio i na europskoj listi najtraženijih Europe’s Most Wanted.

Tijekom dana bit će prepraćen u Istražni zatvor u Zagrebu.

  • RTL.hr

  • Odgovori