KAportal "Zabava" za šankom: Masovna makljaža u ogulinskoj birtiji dobila sudski epilog - sedmorici razbijača po 100 eura globe | Karlovački informativni web portal

“Zabava” za šankom: Masovna makljaža u ogulinskoj birtiji dobila sudski epilog – sedmorici razbijača po 100 eura globe

foto ilustracija

Sedmorica muškaraca u dobi od 22 do 44 godine koja su se međusobno potukla u jednom ogulinskom kafiću 20. svibnja oko 19.45 sati proglašeni su krivima zbog remećenja javnog reda i mira te je svakome od njih određena novčana kazna od po 100 eura. Inače, radi se o članovima dvije obitelji, koji su ujedno i prvi susjedi, a šestorica od njih dijele isto prezime.

Kako to već biva, prvo su se za šankom posvađala dvojica, a onda se i potukla. Nije trebalo dugo da i ostali koji su se tamo našli ubrzo zauzmu strateške pozicije, pa je došlo do opće makljaže i loma. Na mjesto događaja je uskoro došla i policija, pa je izgred prošao bez ozbiljnijih posljedica po zdravlje i život sudionika, a masnice ionako nitko nije brojao.

Ako u roku plate dvije trećine izrečene im kazne, ostatak će im biti oprošten. U protivnom će im sve naplatiti prisilno, ako uspiju, jer oni nemaju stalnog primanja.

KAportal.hr

  • Odgovori