KAportal Zabavan petak: Svirke u Pubu D i Buksi, party u Papasu, electro session na Sceni uz prijenos u Londonu! | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Zabavan petak: Svirke u Pubu D i Buksi, party u Papasu, electro session na Sceni uz prijenos u Londonu!

14409607_933901290087021_321871607835943230_oJacks House Session na Maloj sceni Hrvatskog doma neće poslužiti za dobru zabavu samo Karlovčanima – u live prijenosu ide i na londonskom Jacks House radiju pa će u ritmu Scene zabavu pronaći i mnogi ljubitelji elektronske glazbe diljem svijeta. A, kako one na licu mjesta, tako i one koji će biti uz svoje radio aparate, zabavljat će D0ts i Branko Dalloš, prvo (počevši u 21 sat) pojedinačnim setovima, a od 23 sata i u zajedničkom setu koji će potrajati do negdje 1 iza ponoći.

Jack je večeras u glavnoj ulozi i u Papa’s baru, ali Jack Daniels. Ovaj petak u znaku je ovog popularnog pića, a za dobru zabavu zadužen je DJ Nico Galante.

Bit će i svirku – u Pubu D ne treba propustiti izvrsni mladi bend točka56, koji je iz gotovo potpune anonimnosti oduševio publiku na Danima Radićeve svojim slikovitim, duhovitim i pomalo novovalnim stvarima. I oni skloniji coverima doći će na svoje – u Buksi u Radićevoj ulici akustični duet Tonči i Jopa svirat će domaće i strane rock hitove.

KAportal.hr

  • Odgovori