KAportal Zagrebački band "Neki novi klinci" romantičnim Balaševićevim hitovima začinio atmosferu Adventa na Mrežnici | Karlovački informativni web portal

Zagrebački band “Neki novi klinci” romantičnim Balaševićevim hitovima začinio atmosferu Adventa na Mrežnici

Niz radionica za klince na kojima su se radili ukrasi od češera, 3D čestitke, čitale Božićne priče i puno, puno klizalo, ispunile su treću adventsku subotu u dugoreškom Amfiteatru.

Na večer je upaljena i treća adventska svijeća, a odličnu blagdansku atmosferu uz lagano lepršanje pahulja napravili su „Neki novi klinci“ zagrebački Balašević tribute band. Podsjećanje na stare, ali i neke nove romantične hitove panonskog mornara Đorđa Balaševića, baš kao ni dan ranije na koncertu Nene Belana, nije okupilo puno Dugorešana, ali oni koji su došli uživali su odličnom i profesionalno odrađenom dvosatnom nastupu.

Blagdanska atmosfera Adventa na Mrežnici dopala se i bandu Neki novi klinci koji su istakli kako na ovako lijepom mjestu još nisu nastupali.

Valja istaknuti i kako je ove godine napravljen još jedan pomak u organizaciji i scenografiji Adventa na Mrežnici. Odlična ideja organizatora Grada Duge Rese je postavljanje mostića koji omogućuje prilazak pozornici i bolji kontakt izvođača s publikom. Tu je i zanimljiva 3D razglednica Duge Rese u kojoj se posjetitelji mogu fotografirati.

Podsjećamo, u Kući Djeda Mraza danas će u vremenu od 10 do 12 sati Udruga za mlade Agora i Moto Klub Four Rivers organizirati prikupljanje rabljenih igračaka i slikovnica koje će putem Crvenog križa biti darovana potrebitoj djeci. Ako imate višak igračaka koje su djeca prerasla ili ih se zasitila, donesite ih i u ovo blagdansko vrijeme razveselite mališane koji ih nemaju.

  • KAportal.hr

  • Odgovori