KAportal Potpaljena vikendica u vlasništvu HNS-ovca Zvonka Spudića - zbog istrage ne želi komentirati događaj | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Potpaljena vikendica u vlasništvu HNS-ovca Zvonka Spudića – zbog istrage ne želi komentirati događaj

kuca-pozar-barilovic
foto DVD Barilović

Vikendica koja je preksinoć izgorjela u Malom Kozincu kod Barilovića u vlasništvu je Zvonka Spudića, bivšeg načelnika Barilovića i istaknutog člana Hrvatske narodne stranke koji je bio i član Županijske skupštine.

Drvena kuća nalazi se na uzvisini iznad kanjona rijeke Korane i plijenila je poglede s rijeke. No iz nekog razloga, nepoznati je počinitelj potpalio zdanje vrijedno više stotina tisuća kuna i tako uništio Spudićevu imovinu.

Zvonko Spudić
Zvonko Spudić

Pripadnici DVD-a Barilović odmah su po dojavi susjeda, koji je vidio kuću u plamenu izašli na teren, no bilo je prekasno jer je vatra zahvatila cijeli objekt.

Podsjetimo, policijskim je očevidom utvrđeno namjerno potpaljivanje i policija traga za počiniteljem.

Oštećeni Zvonko Spudić danas nije želio komentirati događaj te nam je samo rekao da je istraga u tijeku te da ne može ništa reći. Sve je, međutim, ispričao policiji koja će, nada se, dovesti do počinitelja.

U kući za vrijeme potpaljivanja na imanju nikoga nije bilo, dok Spudić navodi da je šteta oko pola milijuna kuna.

Dva dana nakon paleža mjesto gdje požarišta je ekspresno počišćeno. Ostatke vikendice počistili su Spudićevi prijatelji a i sam Spudić je bio tamo.

KAportal.hr

kuca-pozar-barilovic-1

spudic-vikendica_11

 

  • Odgovori