UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Mandić predao kandidaturu za predsjednika karlovačkog HDZ-a, Božić, Feitl i Furač za potpredsjednike

Nakon provedenog postupka prikupljanja potpisa, kandidati su danas predali potpisane obrasce Gradskom izbornom povjerenstvu

– Očekujemo potporu članstva, poručili su kandidati za predsjednika i potpredsjednike karlovačkog HDZ-a Damir Mandić, Hrvojka Božić, Želimir Feitl i Matija Furač.

Oni su svoje kandidature, popraćene potpisima podrške, danas predali izbornom povjerenstvu.

Izvijestio je o tome Mandićev izborni stožer, priopćenjem u kojem, između ostalog, stoji:

“HDZ sam uvijek doživljavao kroz otvorene, požrtvovne i odgovorne ljude. Ljude vjerne svojoj domovini i svome gradu. To nastojim svakodnevno svjedočiti kroz posao gradonačelnika, a na tom tragu je i moja kandidatura za predsjednika GO HDZ-a grada Karlovca. Držim, da kao stranka možemo još otvorenije, požrtvovnije i odgovornije služiti građanima i našoj domovini, svjesni da javni poslovi od nas traže svijest da samo radom i marljivošću možemo razvijati stranačku organizaciju kako bi bila na ponos svih članova. Samim tim služimo i razvijamo naš grad u svim segmentima i područjima života te u svim mjesnim odborima i gradskim četvrtima.

Svi članovi prvi put imaju prigodu izravno birati vodstvo stranke na gradskoj razini. Vjerujem da je to izazov za sve članove, ali i za sve nas koji smo se kandidirali ili one koji će se kandidirati. Upravo stoga, ove izbore vidim kao izvrsnu priliku da u zajedništvu, makar imali i različite poglede o nekim temama, doprinesemo demokratskim procesima. Samim tim dajemo snagu stranačkim tijelima i njihovim odlukama te jasno preuzimamo odgovornost za rad stranke.

Uvjeren sam da ću zajedno s kandidatima za potpredsjednike Hrvojkom Božić, Matijom Furačem i Želimirom Feitlom dati dodatnu snagu te prateći nastojanja nacionalnog vodstva stranke znati pronaći odgovore na izazove sadašnjeg trenutka i vremena koje nam dolazi. Na dobro našeg grada!” izjavio je Damir Mandić.”

Božić je, po priopćenju izbornog stožera, uvjerena kako će tim predvođen Damirom Mandićem dati najbolje odgovore na suvremene izazove koje nosi budućnost, Furač želi da HDZ kao stranka bude orijentirana na budućnost, a Feitl vjeruje da može pomoći svojim radom i iskustvom mlađima koji trebaju nastaviti graditi stabilno i uključivo okruženje u kojemu će svi imati iste mogućnosti ostvariti svoje ciljeve i želje.

– Oslanjajući se na program pod sloganom #snagaotvorenosti #snagasuradnje koji predstavlja tim dokazanih ljudi koji su dali veliki doprinos stranci, očekuju povjerenje članova HDZ-a te vjeruju da su kroz svoj rad to i pokazali slijedeći smjer predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića koji je pozitivan i za stranku i za Hrvatsku, poručili su iz Mandićevog izbornog stožera.
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest