DOBAR PROJEKT

GČ Zvijezda uskoro u preuređenim prostorijama – snage udružili volonteri i KAkvart

Brojni volonteri već mjesecima vrijedno rade kako bi prostor potpuno preuredili i pripremili ga za organizaciju raznih događanja

Službene prostorije Gradske četvrti Zvijezda uskoro će biti u potpunosti uređene zahvaljujući volonterima i KAkvartu.

Iz ovog je programa projekt podržan s 35.000 kuna, a brojni volonteri već mjesecima vrijedno rade kako bi prostor potpuno preuredili i pripremili ga za organizaciju raznih događanja.

– Sve što radimo, radimo za dobrobit građana i da nam naša gradska četvrt bude što ljepša. Sve projekte koje smo radili i kroz KAkvart i inače tijekom godina, radili smo na inicijativu građana s kojima imamo dobru komunikaciju. Sve njihove ideje raspravimo na Vijeću gradske četvrti i krećemo u realizaciju, ističe predsjednik GČ Zvijezda Željko Grubiša i dodaje da osim Vijeća Gradske četvrti navedeni prostor koristi i Odred izviđača Vladimir Nazor Karlovac, čiji su članovi dali veliki doprinos u ovim radovima.

Gradska četvrt Zvijezda je sudjelovala na svih pet natječaja KAkvarta koji su do sada provedeni pa tako uredila igralište kod OŠ Braća Seljan, objekt ULAK-a, postavila info stup “Karlovački facebook”, te solarni stup za popravak bicikala na šetalištu uz Koranu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest