SLUŽBENO JE

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući potvrdila: Andreja Navijalić je nova ravnateljica, samo se ona i prijavila

Za posao ravnateljice zainteresirana je bila samo donedavna dogradonačelnica

Andreja Navijalić, sad je i službeno potvrđeno, nova je ravnateljica Ustanove za zdravstvenu njegu u kući Karlovac.

Da je upravo donedavna dogradonačelnica postala ravnateljica ove ustanove objavili smo jučer, a na naš jučerašnji upit Ustanovi, odgovor je stigao danas.

U njemu v.d. ravnateljice Marica Plavetić podsjeća da je natječaj za imenovanje ravnatelja, na mandat od 4 godine, objavljen temeljem odluke Upravnog vijeća, u Narodnim novinama, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, oglasnoj ploči i web stranici Ustanove.

– U otvorenom roku za podnošenje ponuda, zaprimljena je jedna ponuda i to ponuda kandidatkinje Andreje Navijalić, prof. Upravno vijeće Ustanove na sjednici održanoj dana 28. rujna 2021. razmotrilo je ponudu i dokumentaciju dostavljenu uz ponudu, te utvrdilo da je kandidatkinja ponudi priložila svu dokumentaciju traženu natječajem iz koje je razvidno da imenovana u cijelosti ispunjava sve uvjete natječaja te donijelo odluku o imenovanju Andreje Navijalić, prof. za ravnateljicu Ustanove, na mandat od 4 godine. Sukladno Statutu Ustanove Odluka Upravnog vijeća je konačna, stoji u odgovoru.

Nisu nam odgovorili – a niti na svojim stranicama objavili rezultate tog natječaja – kada nova ravnateljica stupa na dužnost, ali moglo bi to uslijediti već sutra.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest