SVUDA REKLAME

Zatrpavanje karlovačkih ulaza reklamnim materijalima u punom jeku, ponegdje i pretjerano – pod težinom popustila polica u Grabriku?!

Predstavnik stanara Ante Hrvojević požalio nam se da je polica u ulazu predviđena za reklamni materijal bila toliko natrpana letcima da je popustila pod težinom.

“Bombardiranje” karlovačkih ulaza reklamnim materijalima traje tijekom cijele godine, no u predblagdansko doba kreće prava invazija s čim baš stanari nisu presretni, a posebno ne predstavnici stanara. 

KAportal je nedavno pisao o ulazima zatrpanim papirima i smećem koje nastaje i ne služi nikome, ni stanarima ali ni onim trgovačkim centrima koji skupo plaćaju tiskanje i distribuciju materijala. No ono što se jučer dogodilo u zgradi u Ulici Petra Krešimira IV 6 u Grabriku već je i pomalo bizarno.

Predstavnik stanara Ante Hrvojević požalio nam se da je polica u ulazu predviđena za reklamni materijal bila toliko natrpana letcima da je popustila pod težinom. Kao i inače, reklame su završile na podu pa će i u smeće, a vrijedni predstavnik će policu popraviti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest