HSP-ovci osnovali Povjerenstvo za gospodarstvo – detektirali probleme, od javnog prijevoza do zbrinjavanja otpada

Javni prijevoz za HSP-ovce loše je organiziran

Loša povezanost gradskih i prigradskih naselja javnim prijevozom, nedovoljan broj parkirališnih mjesta, loša turističku infrastrukturu, neki su od problema detektirani na novoosnovanom Povjerenstvu za gospodarstvo i razvoj karlovačke organizacije HSP-a.

Nadalje, ovo je stranačko povjerenstvo dotaklo i pitanje neriješenog pitanje komunalnog, zelenog i građevinskog otpada u bliskoj budućnosti, odnosno sporost provedbe projekta Babina Gora. Smatraju da je grad Karlovac loše pokriven sustavom odvodnje i plinskom mrežom, da su skupe komunalne usluge, te dodaju da postoji niz drugih problema koji mogu biti kočnica gospodarskom razvoju.

– Osnovni zadatak Povjerenstva je izrada programa kojima je cilj gospodarski razvoj grada Karlovca, rekao je predsjednik ovog tijela Mladen Krčmar. Kako je dodao, baviti se politikom znači ukazivati na probleme u zajednici, ali i predlagati konkretna rješenja za rješavanje istih.

Uz Krčmara, članovi HSP-ovog povjerenstva za gospodarstvo su Andrea Vrbanek, Ivan Đoja, Kristina Manjarić, Miroslav Grdina, Ivan Krajcar, Kristijan Kafol, Toni Andrijević i Veselko Krnjić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest