zdravKA na tržnice u Karlovcu, Dugoj Resi i Slunju donosi proizvode ovdašnjih OPG-ova zahvaljujući Koraku i partnerima

Prati ga slogan “S naših rijeka, brda i dola do vašeg stola”, a u njegovu stvaranju, po riječima Mirele Despotović iz CCI-a, sudjelovali su, osim predstavnika partnera u projektu, i sami građani, što je jedinstven primjer u Hrvatskoj.

Korak, osim promidžbenog materijala, plaća i zakup štandova i nadaju se da će prodaja biti nastavljena i nakon 24. srpnja, do kada traje projekt.

– Već ovog prvog dana prodaje pokazalo se da su zainteresirani kupci, a zainteresirani su i proizvođači i vjerujem da će se zdravKA širiti. Na OPG-ovima je da se udruže i nastave prodavati svoje proizvode, a mi ćemo im u tome pomoći, kazala je voditeljica Koraka Mirjana Duduković.

Nastavku prodaje nadaju se i u EKOP-u, udruzi proizvođača ekoloških proizvoda Karlovačke županije, čiji su članovi, po riječima Valentine Magdić, prepoznali dobru ideju i uključili se u zdravKA-u.

Njihove bi proizvode, osim Karlovčana, Dugorešana i Slunjana, uskoro mogli kupovati i Zagrepčani jer će CCI, najavila je Despotović, po uzoru na neke druge udruge, u svojim prostorijama organizirati prodaju zdravih i kvalitetnih proizvoda iz Karlovačke županije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest