SPREMNI ZA IZBORE

Mjesni izbori u Karlovcu tema sjednice Predsjedništva HNS-a, Zvonko Spudić: Nadamo se da će građani prepoznati naše kandidate

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

HNS je druga stranka po broju predanih kandidacijskih lista te izlazi u pet gradskih četvrti i tri mjesna odbora

Izbori za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti u gradu Karlovcu bili su tema sjednice Predsjedništva Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata koja je jučer održana u Dugoj Resi.

Predsjednik Županijske organizacije Zvonko Spudić istaknuo je tome prilikom kako je HNS druga stranka po broju predanih kandidacijskih lista te izlazi u pet gradskih četvrti i tri mjesna odbora.

– Želimo veću uključivost građana prilikom donošenja odluka, a poseban naglasak stavit ćemo na zelene politike, veću brigu za okoliš i održivo gospodarenje otpadom. Nadamo se da će građani prepoznati naše kandidate i dati im glas na izborima, poručio je Spudić.

V.d. predsjednik HNS-a Mirko Korotaj dao je punu podršku kandidatima i čitavom timu Županijske organizacije HNS-a te naglasio kako su politike HNS-a izvedive i prihvatljive za građane. 

– Važno je jačati komunikaciju s građanima kako bi mogli čuti njihove probleme i prijedloge. HNS je oduvijek bio stranka koja je znala ponuditi konkretna i provediva rješenja, stoga i u gradu Karlovcu građani imaju kome dati povjerenje, zaključio je v.d. predsjednik HNS-a Mirko Korotaj. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest