(NE)ODRŽAVANJE

Grade se nova parkirališta, a ne održavaju postojeća? Pogledajte na što liči parking na Luščiću: Iz asfalta raste drveće, nitko nas ne doživljava FOTO

Čitatelj KAportala

- Sve izgleda grozno, oštećuje nam automobile i samo nas zanima zašto se u ovom dijelu grada ne održavaju javne površine, kaže nam.

Dok se u drugim dijelovima grada uređuju nova parkirna mjesta, a gradonačelnik daje izjave o tome kako će se evidentan problem nedostatka parkiranih mjesta rješavati u svim dijelovima grada, stanare zgrade u Luščiću zanima zašto se njihov parking – ne održava.

Radi se naime, o zgradi na kućnim brojevima 41 i 43, gdje uz parkiralište već nekoliko godina raste granje, a kako nam kaže čitatelj, čak je počelo iz asfalta nicati i drveće.

– Sve izgleda grozno, oštećuje nam automobile i samo nas zanima zašto se u ovom dijelu grada ne održavaju javne površine, kaže nam.

Dodaje da je poslao prijavu putem web servisa popravi.to, ali da tu nije bilo nikakvog odjeka niti odgovora, a ne zna je li prijava i stigla do nadležnih službi u Gradu Karlovcu pa je zatražio pomoć KAportala. 

Fotografije govore dovoljno…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest