DOSTA JE BRIGE!

Mještani Velike Jelse pokrenuli peticiju! Boje se za djecu – žele uspornike i nogostup na Donjoj Jelsi, na cesti prema školi: Voze se k’o manijaci

Previše je "manijaka" koji jure ne mareći niti za pješake prijelaze, niti za obližnju školu, niti za djecu i ostale pješake.

Mještanima Velike Jelse, posebno onima u Ulici Donja Jelsa je prekipjelo! Dosta im je straha i za vlastite, a posebno za dječje živote na cesti koja zaista već na prvi pogled jednostavno nije prikladna ni u slučaju u kojem bi automobili vozili oprezno i poštivali prometne zakone i blizinu škole, a kamoli ovako kada je, ističu, previše “manijaka” koji jure ne mareći niti za pješake prijelaze, niti za obližnju školu, niti za djecu i ostale pješake.

Inicijatorica akcije je Ivana Erdeljac Briški, koja je pokrenula i peticiju kojom će se od nadležnih tražiti postavljanje uspornika, ali i nogostupa na području Donje Jelse. 

– Isprva sam išla od kuće do kuće ali nije baš lako s malim djetetom. Onda sam dogovorila s MO Velika Jelsa da se peticija može potpisati i tamo pa je svakog jutra nosim u 7 i idem po nju u 20 sati. No, pokrenula sam i online peticiju ali i ona je namijenjena samo mještanima Velike Jelse. Drago nam je ako netko stane uz nas, ali što se tiče peticije željeli bismo da to bude samo naše i da to bude naša glasna poruka, kaže Ivana Erdeljac Briški. 

Ako ste s Jelse a još niste čuli za ovu peticiju ili je imali prilike potpisati, možete to učiniti OVDJE

A, kako je na “terenu”, najbolje svjedoče fotografije!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest