Sami kreirajte budućnost karlovačke Zvijezde – otvorena posebna web stranica za mišljenja i prijedloge

foto ilustracija - SkyStudio

Građani svoje mišljenje i prijedloge po pitanju planiranja, uređenja i osmišljavanja života u karlovačkom gradskom centru, povijesnoj Zvijezdi od sada mogu dati i putem specijalizirane web stranice star-ka.eu.

Stranica je nastala u okviru projekta Partnerstvom do dobrog upravljanja koji udruga KA-MATRIX provodi u partnerstvu s Gradom Karlovcem i Udrugom za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka.

– Na stranicama će biti objavljivani razgovori s voditeljima i predstavnicima udruga o potrebama civilnoga sektora, pratiti će se aktivnosti lokalne uprave po pitanju održavanja, očuvanja i uređenja gradskog središta – Zvijezde, te predstavljati primjeri dobre prakse u Hrvatskoj, susjednih zemalja (Slovenija, BiH) i EU iz područja javno civilnog partnerstva, kažu tvorci stranice iz udruge KA-MATRIX.

Posebno je zanimljiva sekcija pod nazivom “Moja ideja” u kojoj građani ispunjavanjem jednostavnog obrasca mogu postavljati pitanja i davati prijedloge za unaprijeđenja uvjeta života u gradu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest