PRIJE OPLOČENJA

Do kraja travnja početak Radićeve od Korza će dobiti instalacije struje, DTK i odvodnju, a onda kreće postavljanje opločnika i finalno uređenje ulice

Dinamika opločenja Radićeve ulice, navodi se, odvijat će segmentalno, točnije u blokovima gdje će odrednice zahvata biti križanja sa drugim ulicama.

Radićeva ulica prva će biti popločena od svih u Zvijezdi, no radovi na finalnom uređenju započet će tek nakon što se još odradi potrebna infrastruktura, a teško da će to biti već u mjesecu travnju kako je prvo bilo najavljeno.

U tijeku je kidanje dijela asfalta na ulazu u Radićevu ulicu od Korza,  a kako doznajemo od investitora cijelog projekta Aglomeracije, “na dionici Radićeve ulice od križanja sa Cesarčevom do križanja sa Korzom potrebno je još položiti instalacije struje, DTK, te linijsku rešetku odvodnje”.

– Nakon završetka tih radova, krenut će opločenje, kako je i najavljeno, iz smjera Papasa. Očekujemo da će radovi na toj dionici završiti krajem travnja. Naime, u cijeloj Radićevoj ulici, pored projekta aglomeracije čiji se obuhvat odnosi na polaganje vodoopskrbe i odvodnje, odvijaju se paralelna ulaganja drugih investitora, a s ciljem dobivanja kvalitetnije infrastrukture kako Radićeve tako i ostalih ulica u obuhvatu projekta Zvijezde, rečeno nam je u karlovačkom Vodovodu i kanalizaciji na naš upit.

Dinamika opločenja Radićeve ulice, navodi se, odvijat će segmentalno, točnije u blokovima gdje će odrednice zahvata biti križanja sa drugim ulicama.

– U ovom trenutku nije moguće precizirati trajanje, ali kako je i prethodno najavljeno, završetak Radićeve što uključuje i opločenje, svakako je jedna od prioritetnih dionica, kažu nam.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest