Zagrebački band “Neki novi klinci” romantičnim Balaševićevim hitovima začinio atmosferu Adventa na Mrežnici

Niz radionica za klince na kojima su se radili ukrasi od češera, 3D čestitke, čitale Božićne priče i puno, puno klizalo, ispunile su treću adventsku subotu u dugoreškom Amfiteatru.

Na večer je upaljena i treća adventska svijeća, a odličnu blagdansku atmosferu uz lagano lepršanje pahulja napravili su “Neki novi klinci” zagrebački Balašević tribute band. Podsjećanje na stare, ali i neke nove romantične hitove panonskog mornara Đorđa Balaševića, baš kao ni dan ranije na koncertu Nene Belana, nije okupilo puno Dugorešana, ali oni koji su došli uživali su odličnom i profesionalno odrađenom dvosatnom nastupu.

Blagdanska atmosfera Adventa na Mrežnici dopala se i bandu Neki novi klinci koji su istakli kako na ovako lijepom mjestu još nisu nastupali.

Valja istaknuti i kako je ove godine napravljen još jedan pomak u organizaciji i scenografiji Adventa na Mrežnici. Odlična ideja organizatora Grada Duge Rese je postavljanje mostića koji omogućuje prilazak pozornici i bolji kontakt izvođača s publikom. Tu je i zanimljiva 3D razglednica Duge Rese u kojoj se posjetitelji mogu fotografirati.

Podsjećamo, u Kući Djeda Mraza danas će u vremenu od 10 do 12 sati Udruga za mlade Agora i Moto Klub Four Rivers organizirati prikupljanje rabljenih igračaka i slikovnica koje će putem Crvenog križa biti darovana potrebitoj djeci. Ako imate višak igračaka koje su djeca prerasla ili ih se zasitila, donesite ih i u ovo blagdansko vrijeme razveselite mališane koji ih nemaju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest