Očevid pokazao: Šleperom punim trupaca jurio kroz Rečičku, drugi kamion “pobrao” dva znaka i dvije ograde ispred kuća

Neprilagođena brzina, svakako ne adekvatna za šleper pun trupaca, uzrok je jučerašnje prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen 33-godišnjak koji se i našao za njegovim volanom.

Ovo je, naime, utvrđeno policijskim očevidom u Rečičkoj ulici u Karlovcu gdje su se jučer oko 16.45 sati sudarila dva kamiona.

Policija navodi da je 33-godišnjak  u kamionu delničkih registracija zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotni kolnički trak i udario u teretni automobil s prikolicom zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak.

– Nakon toga teretni automobil delničkih registracijskih oznaka sletio je lijevo van kolnika na travnatu površinu, a teretni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka odbačen je desno van kolnika gdje je udario u dva prometna znaka i u dvije ograde ispred obiteljskih kuća.

Promet je bio obustavljen i odvijao se obilazno do 21.47 sati kada je normaliziran. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

KAportal.hr

POGLEDAJTE VIDEO S MJESTA NESREĆE..

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/72598/u-sudaru-dva-kamiona-u-karlovcu-ozlijedjena-jedna-osoba-promet-obustavljen/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest