SDP i HSU predstavili zajedničku listu za Gradsko vijeće: “Lajkat ćemo samo dobre projekte”

dobrobit grada i građana, spustit ćemo prst dolje i nećemo “lajkati” za njih. Pozivam građane i birače da ne prespavaju ovu nedjelju već da izađu na izbore i glasaju razumom, a srce ostave kod kuće ili ga upotrebe za ljubav, jer slijede 4 godine upravljanja ovim gradom – poručio je nositelj zajedničke liste SDP-HSU –a dr. Bruno Kurelić na današnjem predstavljanju liste.

– Na listi se nalaze umirovljenici Ivan Perić, Ivan Kalić, Bara Dežman, Ljubica Poljak iz kvote HSU-a. Zatim je tu mladi SDP-ovac Marin Božičević , zaposlenik HS produkta, muzičar, planinar, ronilac, na 12. mjestu je Mladen Palajsa ing. građevine, a slijede Petar Rukavina, Zumbulka Cvitković, Sandro Mikuljan dip.ing zaštite na radu, Ana Špelić mr. ekonomije, Dražen Gvozdić ing. tekstilne tehnologije i zaposlenik Kelteksa, Maja Muharević ekonomistica, Željka Grman. Na 4. mjestu je Josip Sviličić predsjednik Županijskog HSU-u, a treće mjesto na listi pripalo je Ivanu Mogušu, nekadašnjem predsjedniku gradskog vijeća, zaposlenom u Vrtiću. Katarina Srakočić inženjerka prehrambene tehnologije, zaposlena u Croatia osiguranju druga je na listi, a nositelj liste je dr. Bruno Kurelić.

Mi znamo što treba učiniti zato je vaša prva dužnost da iziđete na izbore i podržite naš program koji prije svega nudi razvoj gospodarstva, OPG-ova, turizma, poticanje proizvodnje ekološke hrane, ali i uređenje samog grada za što smo se zalagali do sada, a činit ćemo to i ubuduće. Već na jesen počet će gradnja doma za umirovljenike, a nastavit ćemo i participacije i socijalne potpore koje smo imali i do sada – poručio je predsjednik HSU-a Josip Sviličić te istaknuo kako je HSU osnovan 2004. godine i kao najstarija umirovljenička stranka prepoznatljiva je među umirovljeničkom populacijom kako kroz programe tako i kontinuiranim radom za dobrobit umirovljenika kojih u Dugoj Resi ima gotovo trećina od ukupne populacije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest