Detaljan program “Adventa na Mrežnici”: U amfiteatar dolazi Crvena jabuka, Vatra, Željko Krušlin, Zdenka Kovačiček…

U dugoreškom amfiteatru večeras se nastavlja program “Plešimo zajedno” uz nastupe i animacije karlovačke Udruge za ples i rekreaciju River Dance i Plesnih radionica Pučkog otvorenog učilišta. Okupljanje sudionika uz puštanje glazbe predviđeno je od 18.30 do 19 sati, a u tom vremenu svi se mogu zagrijati kuhanim vinom ili čajem ovisno o afinitetima, a onda počinje show program u kojem će se izmjenjivati nastupi navedenih sudionika.

U zabavnom dijelu programa , kojeg je pripremio organizator Grad Duga Resa i Turistička zajednica, u narednim danima održat će se koncert Željka Krušlina-Kruške, bendova Lorelai te Zamba i The Trio, a za subotu je pripremljen gotovo cjelodnevni program koji će početi u 10 sati “Tatinim dopodnevom” tijekom kojeg će biti druženje na ledu s Djedom Mrazom i Bakom Mraz uz besplatne krafne i čaj, a navečer Dugorešane će zabavljati popularna Crvena jabuka. Za Badnji ručak KŠR “Mrežnica” pripremit će besplatni fiš paprikaš, a u 13 sati nastupit će Zdenka Kovačiček.

Proslava sv. Stjepana bit će uz “Štefeke na ledu” i koncert tamburaškog sastava “Vitezi”. U srijedu 27. prosinca u amfitetaru će nastupiti dugoreška Limena glazba i Zbor POU Duga Resa, a u četvrtak “Paganini bend”. Petak je predviđen za nastup ženskog pjevačkog zbora “Vila” , a u subotu će na svoje dođi svi ljubitelji “Vatre” i Ivana Dečaka.

Za doček Nove pripremljen je dječji program u kojem će biti mađioničari, igre, predstava, pjesmice i slično, a počinje u 11 sati i trajat će do 12.30. Dugorešane koji odluče doći u amfiteatar i po prvi puta novo ljeto dočekati zajedno sa sugrađanima na otvorenom, zabavit će domaće snage grupa “Luda noć” s bogatim repertoarom.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest