VRIJEDNA DONACIJA

Dugoreška OŠ Vladimir Nazor opremila prostor za terapijski rad zahvaljujući natječaju HEP-a Svjetlo na zajedničkom putu

Od 791 prijavljenih udruga, ustanova, organizacija civilnog društva koliko ih se javilo na natječaj, prihvaćena su 222 projekta, a među njima je i projekt "Kreći se, usreći se OŠ Vladimir Nazor.

Dugoreška Osnovna škola Vladimir Nazor nedavno je opremila prostor za terapijski rad, a sredstva je osigurala  putem natječaja HEP-a. 

– Na natječaju za donacije Svjetlo na zajedničkom putu koju dodjeljuje Hrvatska elektroprivreda dodijeljeno nam je 11 tisuća kuna za projekt pod nazivom “Kreći se, usreći se”. Projekt su osmislile stručne suradnice, logopedinja i  pedagoginja – kaže Dinka Berislavić stručna suradnica logopedinja u školi. 

Od 791 prijavljenih udruga, ustanova, organizacija civilnog društva koliko ih se javilo na natječaj, prihvaćena su 222 projekta, a među njima je i projekt “Kreći se, usreći se OŠ Vladimir Nazor.  

– Zahvaljujući natječaju i donaciji HEP-a opremili smo prostor stručnih suradnica za bolju provedbu terapijskog rada. Prostor će omogućiti razvijanje fine i grube motorike, bolje upravljanje pokretima tijela, uspješniju koncentraciju, unaprijedit će komunikacijske vještine te omogućiti uspješnije suočavanje sa stresom – ispričala je logopedinja Berislavić te pojasnila kako je prostor za vrijeme školskih odmora na raspolaganju i svim ostalim učenicima. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest