PROTUTNJALO NEVRIJEME

Posljedice nevremena na području Ogulina i Josipdola! Centar 112 zaprimio 60 poziva, vjetar lomio drveće, kiša poplavila podrume, tuča uništila usjeve

foto JVP Ogulin

Meteorološka izvješća navode da je u vrlo kratkom vremenu na ogulinskom području palo gotovo 100 litara kiše po četvornom metru.


Županijski centar 112 zaprimio je jučer oko 60 poziva nakon olujnog nevremena koji je zahvatio šire područje Ogulina i Jospidola. 

Kako je KAportal već izvijestio, jučer oko 18 sati stiglo je grmljavinsko nevrijeme s jakom kišom, tučom i olujnim vjetrom koji je lomio grane drveća, rušio stupove električne mreže, dok je tuča uništila velik dio poljoprivrednih usjeva. Bilo je i poplavljenih prometnica i podruma. 

foto OGportal.com

Meteorološka izvješća navode da je u vrlo kratkom vremenu na ogulinskom području palo čak 93 litre kiše po četvornom metru.

– Županijski centar 112 Karlovac zaprimio pozive radi pada drveća na prometnice, nestanka struje, pada stupova i poplavljenih kućanstava. Na otklanjaju posljedica nevremena angažirani su JVP Ogulin, DVD Oštarije i Josipdol, kažu u Ravnateljstvu civilne zaštite te dodaju da je bez struje bio dio grada Ogulina, općina Josipdol i Vojnić.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest