Mikulandrić godinama upozoravao na loše stanje mosta u Tomašnici, pa zbog toga dobio “obrisanac” od HDZ-a

Ozaljski HDZ-ovci okomili su se na SDP-ovog člana Županijske skupštine Stjepana Mikulandrića koji je glasao protiv rebalansa proračuna u kojem su, između ostalog, naznačena i sredstva za konačnu rekonstrukciju dotrajalog mosta u Tomašnici iz koje je upravo Mikulandrić.

Iako upravo Mikulandrić već godinama upozorava na problem dotrajalog mosta, njega je sad, zanimljivo, zbog toga prozvao HDZ.

Kako kažu u HDZ-u, na sjednici Županijske skupštine našao se prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama proračuna Karlovačke županije za 2017. godinu gdje je predložena kapitalna pomoć Županijskoj upravi za ceste Karlovac u iznosu od milijun i 300 tisuća kuna.

– Sredstva su namjenjena za pojačano održavanje lokalnih i županijskih cesta i objekata (mostova). U obrazloženju ove stavke točno je naznačeno da će se dio ovih sredstava utrošiti u rekonstrukciju drvenog mosta na rijeci Dobri između naselja Tomašnica i Zadobarje. Projekt će realizirati Županijska uprava za ceste uz sufinanciranje gradova Karlovca i Ozlja, a tripartitni ugovor po izvedbi projekta rekonstrukcije mosta u Tomašnici bit će potpisan 27. ožujka 2017. godine, navode ozaljski HDZ-ovci.

Ali i dodaju da je protiv rebalansa proračuna, a zajedno sa stranačkim kolegama vijećnicima glasovaoStjepan Mikulandrić koji je i za vrijeme aktualnog sata postavio pitanje vezano uz most u Tomašnici, na što mu je ravnatelj ŽUC-a Boris Kozjan odgovorio kako bi most u Tomašnici trebao bi biti saniran, te da je dogovoreno tripartitno financiranje između Županije, odnosno ŽUC-a, s gradovima Karlovcem i Ozljem, a u sanaciju će biti uloženo više od milijun kuna.

– Postavlja se sada pitanje u čije ime gospodin Stjepan Mikulandrić, član SDP-a radi protiv svog kraja. Zar je moguće biti protiv svog kraja i protiv napretka u istom samo iz razloga što je HDZ dogovorom i sporazumom između Ozlja, Karlovca i Karlovačke županije riješio problem.  SDP i njegov uvaženi član Stjepan Mikulandrić ovim je činom načinio štetu svima, posebno stanovnicima ovoga kraja, a sve zbog osobnog animoziteta prema HDZ-u. Zbog takvog kočenja s ciljem opstruiranja Ozlja, ali i cijele županije teško je gledati prema budućnosti i napretku toga kraja, no mi ćemo se i dalje truditi činiti sve što je u našoj moći kako bi našim sugrađanima omogućili dostojastven život, kažu HDZ-ovci.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest