HDZ stao iza G. Lipšinić u borbi za novi gradonačelnički mandat

Sigurno da S. Basar i kao predsjednik ozaljskog HDZ-a nosi jasnu poruku podrške koju i ja nosim kao predsjednik županijske organizacije. G. Lipšinić je karijeru u bankarskom sustavu zamijenila ovim poslom koji je puno stresniji, a nije primaran bio niti financijski motiv, nego raditi za svoj Ozalj, što govori dosta o osobnosti gradonačelnice, kazao je na današnjem predstavljanju u Ozlju HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić, istaknuvši da je “ova kombinacija poruka HDZ-a i za otvorenost nezavisnim kandidatima, ali i ostalim političkim strankama”.

HDZ je stao iza nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Ozlja Gordane Lipšinić, koja će pokušati izboriti drugi gradonačelnički mandat, te predstavio kandidata za njenog zamjenika Stjepana Basara iz HDZ-a.

Basar, između ostalog, smatra da će glasači prepoznati njihove planove i na osnovu rezultata dati im povjerenje i za sljedeći mandat kako bi završili krug projekata koje su zamislili, a Ozalj ponovno postao nadaleko poznat po gospodarstvu i vrijednim i poduzetnim ljudima.

Lipšinić je naglasila kako su se u protekle četiri godine stvari u Ozlju krenule naprijed, čemu u prilog govore i brojke: proračun je 2013. iznosio 15 milijuna kuna, četiri godine kasnije 27 milijuna kuna, a sada su u situaciji povećati ga na 43 milijuna kuna zbog vrlo konkretnih projekata.

-Radi se o projektima u koje upravo ulazimo: proširenju dječjeg vrtića, nerazvrstanim cestama koje smo već prijavili na europski natječaj, proširenje gospodarske zone u smislu izgradnje infrastrukture. To su kapitalni projekti, uz značajan broj onih koji su manji, ali koji život jedne sredine i standard života dižu na višu razinu, poručila je Lipšinić.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest