U 17 SATI

U Ozlju sutra obilježavanje godišnjice pada Vukovara i Škabrnje, UDVDR PKŽ ogranak Zrinski i Frankopan pozivaju građane na odavanje počasti žrtvama Domovinskog rata

Grad Ozalj

U Spomen sobi poginulim hrvatskim braniteljima bit će predstavljena maketarska izložba "Hrvatska vojska i policija u mjerilu od Domovinskog rata do danas"

UDVDR PKŽ Ogranak Zrinski i Frankopan Ozalj i Grad Ozalj pozivaju sve građane da se pridruže paljenju lampiona povodom obilježavanja 31. godišnjice pada grada Vukovara i Škabrnje sutra, 17. studenog, s početkom u 17 sati ispred zgrade Grada Ozlja.

– Pozivamo sve hrvatske branitelje i građane da se u što većem broju odazovu i svojom prisutnošću odaju dužnu počast svim poginulim i nestalim žrtvama Domovinskog rata, poručuju. 

Iz Grada poručuju kako će nakon paljenja lampiona, u Spomen sobi poginulim hrvatskim braniteljima biti predstavljena maketarska izložba “Hrvatska vojska i policija u mjerilu od Domovinskog rata do danas” koja će biti postavljena u Zavičajnom muzeju Ozalj u vremenu od 6. prosinca do 5. veljače sljedeće godine. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest