Biramo NAJkupalište 2015. uz Karlovačko: Mrežnica “Kod Bosiljevca” – Duga Resa

Uz gradsko kupalište u centru Duge Rese, kupalište “Kod Bosiljevca” na desnoj obali rijeke Mrežnice najpopularnije je mjesto za odmaranje uz rijeku za većinu Dugorešana.

Ovo je i u pravom smislu riječi “dugoreško” kupalište jer na njemu gotovo da i nema posjetitelja iz drugih gradova, tako da ovdje prevladava domicilno stanovništvo i domaća atmosfera. To je vidljivo i u samom ugostiteljskom objektu s kojim je livada pored starog napuštenog mlina tek postalo pravo kupalište.

Kako nam je ispričao jedan redoviti posjetitelj ovog kupališta, naravno s prebivalištem na obali Mrežnice, ovdje je uvijek dobra zabava. Ako vam je dosta kupanja i sjedenja pod suncobranima, kaže nam, uvijek se možete zaletiti par stotina metara dalje do lokalnog dućana. Tamo je navodno “još veselije” a hladnog Karlovačkog ima u dovoljnim količinama.

Prirodne ljepote Mrežnice i ovdje nikoga neće razočarati. Sedrene barijere čine prirodni jacuzzi, dok Mrežnica svojomndubinom može zadovoljiti i one koji vole zaplivati, ali i one koji će se poigrati u plićaku. Ugostiteljska ponuda je standardna s pićima, dok se po vlastitoj želji može i zaroštiljati. Ima sadržaja i za one najmlađe.

U svakom slučaju, i ako niste Dugorešanin, možete posjetiti kupalište “Kod Bosiljevca”. Sigurno nećete požaliti.

OCJENE KAportala:

– Prirodne ljepote 3,5 – Uređenost kupališta 4 – Popratni sadržaji 3,5 – Čistoća vode 4 – Ugostiteljska ponuda 3

UKUPNO: 18

POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE U FOTOGALERIJI

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest