"VESLOM KROZ ŽIVOT"

Iznenađenje Slunjskog ljeta – sve do polovice rujna provodit će se škola veslanja, program financira Ministarstvo sporta

Grad Slunj

Iz slunjske gradske uprave napominju kako je škola besplatna za svu djecu od 8 do 18 godina, a svaki termin škole veslanja će trajati 4 sata. Za sve sudionike osigurana je hrana i osvježavajuće piće

Iako su događanja povodom Dana grada Slunja završena, Slunjsko ljeto se nastavlja kao i brojne aktivnosti i događanja sve do rujna.

Jedno iznenađenje Slunjskog ljeta pripremili su iz Kajak kanu kluba “Rastočki mlinari”, koji će već od ovog vikenda, 11. kolovoza, pa sve do polovice rujna provoditi školu veslanja “Veslom kroz život”.

Iz gradske uprave izvijestili su kako je kajak kanu klub “Rastočki mlinari” odlukom o raspodjeli sredstava za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2023. godini, Ministarstva turizma i sporta ostvarili pravo na financijska sredstva za projekt Škola veslanja.

Program će se provoditi pod vodstvom kapetana seniorskog tima, predsjednika KKK “Rastočki mlinari” uz stručno vodstvo magistra kineziologije, bivšeg natjecatelja i trenera KKK “Rastočki mlinari” te trenera KKK “Zagreb”, voditelja sportskog programa Josipa Štefanca.  

Na današnjoj uvodnoj konferenciji projekta predstavljen je rad kluba, ciljevi projekta, planirana provedba projekta, struktura financiranja te direktne upute za zainteresirane roditelje i djecu.

Iz slunjske gradske uprave napominju kako je škola besplatna za svu djecu od 8 do 18 godina, a svaki termin škole veslanja će trajati 4 sata. Za sve sudionike osigurana je hrana i osvježavajuće piće.

– Sretni smo da su naši mladi sportaši koji već nižu brojne sportske uspjehe, ostvarili projekt koji obogaćuje sadržaj za djecu i potencijalno privlači nove članove kluba, istovremeno stvarajući i dodatni turistički interes za naše područje, poručuju iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest