Kompletan igrački potencijal RK Škola rukometa Karlovac kreće danas s pripremama za nastavak natjecateljske sezonu

Nakon muške seniorske momčadi HRK Karlovac i seniorska ekipa RK Škola rukometa Karlovac s trenerom Draženom Keča danas započinje pripreme za drugi dio natjecateljske sezonu, a osnovni cilj im je  izboriti ostanak u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene Zapad.

S pripremama za proljetnu natjecateljsku sezonu započinju danas (7. siječanj) i brojne druge mlađe selekcije RK Škola rukometa Karlovac. Cilj svih selekcija je, dakako, da što spremnije dočekaju nastavak drugog dijela natjecanja.

DJEČACI

Dječaci RKŠR Karlovac (rođeni 2006/2007) s trenerom Danijelom Grbačić započinju pripreme za natjecanje u 1. Hvatskoj rukometnoj ligi za dječake A kako bi izborili završnicu prvenstva.

Dječaci RKŠR Karlovac (rođeni 2008/2009) s trenericom Kristinom Vuković započinju pripreme za natjecanje u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za dječake B. Ista ekipa dječaka natječe se i u Međunarodnoj rukometnoj ligi u mini i super mini rukometu.

Dječaci RKŠR Karlovac (rođeni 2010/2011) s trenerom Zlatkom Grčić također započinju pripreme za natjecanje u super mini rukometu.

DJEVOJČICE

Mlađe kadetkinje RKŠR Karlovac (rođene 2004/2005) s trenerom Danijelom Grbačić započinju pripreme za natjecanje u 1. Hrvatskoj mlađe kadetskoj rukometnoj ligi, a mlađe kadetkinje RKŠR Karlovac istoga godišta natječu se i u Međužupanijskoj rukometnoj ligi.

Djevojčice RKŠR Karlovac (rođene 2006/2007) s trenerom Ivicom Ljubić započinju pripreme za natjecanje u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za djevojčica A. Natječu se još i u Međužupanijskoj rukometnoj ligi te u Karlovačkoj županijskoj rukometnoj ligi.

Djevojčice RKŠR Karlovac (rođene 2008/2009) s trenerom Ivicom Ljubić započinju pripreme za natjecanje u Karlovačkoj županijskoj rukometnoj ligi B, a moraju se i preko kvalifikacija izboriti za završnicu prvenstva Hrvatske. Trebaju se još i preko više turnira što bolje spremiti za natjecanje u mini rukometu (2008. godište) i super mini rukometu (2009. godište).

Djevojčice RKŠR Karlovac (rođene 2010/2011) s trenericom Dinom Ajvazi započinju pripreme kako bi se preko brojnih turnira što bolje spremili za natjecanja u super mini rukometu koja ih očekuju ove godine.

REGIONALNA REPREZENTACIJA

Na okupljanje Regionalne reprezentacije Hrvatske za mlađe kadetkinje (rođene 2004. i 2005.) iz RKŠR Karlovac pozvane su: Lucija Krznarić, Tea Benić, Ema Čović, Marija Ištvanić i Malika Ajdinović. Na ovo reprezentativno okupljanje dolazi i Danijel Grbačić.

Instruktorica HRS-a Lidija Bojić Ćaćić, regionalni voditelj Branko Šebek i regionalni suradnik Zoran Mlinarić pozvali su pet igračica RKŠR Karlovac (rođenih 2006. i 2007. godine) u regionalnu reprezentaciju: Leonardu Perković, Francu Rajčić, Hanu Skočibušić, Laru i Niku Novaković. Na okupljanje je pozvan i trener djevojčica RKŠR Karlovac Ivica Ljubić.

Oba ova okupljanje biti će održana u Sesvetama 9. siječnja 2019. godine.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest