Do sada se za 9. Karlovac Open u kickboxingu prijavio 1871 natjecatelj – očekuje se još prijava

Na Europskom kupu u kickboxingu u Karlovcu do sada je prijavljen 1871 kikboksač iz 180 klubova iz 31 države. Natjecanje se održava od 9. do 11. veljače u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu i dvorani Ekonomske škole. Očekuje se da će nastupiti i do 2000 kikboksača iz 30 država s 4 kontinenta. Tijekom petka i subote organizator očekuje još barem 200-injak prijava.

Najviše je prijava dosad stiglo iz Mađarske (465), slijede Hrvatska (465), Bugarska i Slovenija (152), Italija (125), Austrija (98), BiH (83), Izrael (77), Poljska (52) … itd. Činjenica je da je ovako velik odaziv uspjeh organizatora Hrvatskog kickboxing saveza i Kickboxing kluba Tigar iz Karlovca.

Devetog izdanja turnira u kickboxingu “Karlovac Open 2019.” pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Središnji državni ured za sport, Hrvatski olimpijski odbor, Karlovačka županija i Grad Karlovac. Ovogodišnji Karlovac Open 2019. imati će humanitarni karakter jer će dio sredstava bit će usmjeren karlovačkoj Udruzi Jak kao Jakov, za djecu oboljelu od malignih bolesti, te djeci veterana Udruge Specijalne jedinice policije Grom.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest