Uspjeh karataša Karlovca 1969 na prvenstvu Hrvatske: Dino Povrženić seniorski prvak, Petri Stojković brončana medalja

Odličan rezultat postigli su jučer (subota, 24. veljače) natjecatelji Karate klub Karlovac 1969 na seniorskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu.

Trenutno najbolji karlovački karataš Dino Povrženić novi je seniorski prvak Hrvatske u kategoriji -60 kg te mu je zasluženo pripala zlatna medalja. On je u 1. kolu bio slobodan, u 2. je s 3-1 svladao Rukavinu predstavnika Karate kluba Tuškanac, a u finalu za naslov prvaka Hrvatske sastao se s Gašparom iz Karate kluba Mladost kojega je pobijedio sa 1-0.

Sedamnaestogodišnja Petra Stojković na svom prvom seniorskom prvenstvu zauzima 3. mjesto i osvaja brončanu medalju u kategoriji -55 kg. U 1. kolu pobijedila je karatašicu Karate kluba Ronin 7-0, u 2. kolu gubi 0-3 od predstavnice Karate kluba Viktorije, a u borbi za broncu pobijedila je 1-0 članicu Karate kluba Hrvatski Dragovoljac.

– Sjajan rezultat na ovom prvenstvu ostvarila su ona naša predstavnika. Petra je ugodno iznenadila a Dino je ovime potvrdio da u svojoj konkurenciji nema boljega u Hrvatskoj. Osigurao je i nastup u kimonu s hrvatskim grbom na predstojećem Europskom karate prvenstvu koje će se održati za mjesec dana u Guadalahari u Španjolskoj – zadovoljan njihov trener Dario Keča.

Uspješnim borbama članova KK Karlovac 1969  u Zagrebu svjedočio je i predsjednik kluba Želimir Žiga Feitl.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest